Jdi na obsah Jdi na menu
 


19.5.2008 Brno

2. 6. 2008

19.5.2008 BRNO

Závod v Brně byl prvním závodem Českého Poháru 2008, zároveň byl i závodem Evropského poháru dospělých.

Závod žáků,dorostenců a juniorů se uskutečnil v sobotu 17. května. Závod Evropského poháru dospělých na druhý den.

Kolem 9 hodiny jsme plně nabalení vyjeli do Brna. Po příjezdu začal obvyklý rituál: dobré parkování, nalezení prezentační budovy a místa prezentace, prezentování+popsání těla uděleným číslem. Po prezentaci: příchod k autu, složení kola, projetí trati, nachystání si věcí, atd. více v rubrice "Co dělat před závodem".

Bylo velmi dusno a od rána mi nebylo příliš dobře. ve 14:30 jsme měli skákat do vody. Asi 25 minut před startem jsem si dala neopren a šla k vodě. Z Brněnské přehrady jsem měla opět nezapomenutelný zážitek. Při pohledu do ní, jsem si myslela, že nebudeme skákat, ale VBÍHAT- ve vodě byla asi 0,7cm vrstva pylu. 5minut před startem přijela lodička, abychom neskákaly přímo do žluté vody. Při volání:,,2minuty do startu!!",  byla hladina opět plná pylu. Smířily jsme se s faktem, že do studené, žluté vody budeme muset skočit. Ta voda mi vlastně ani tak nevadila- horší bylo, když vedle nás asi 50metrů(bůhví, jestli 50) stála výletní loď a asi 5 sekund před výstřelem=zahájením našeho závodu, výletní loď vyplula. Hladina byla nebyla jen žlutá, ale i s vlnami= to způsobilo, že při skoku jsem si lokla a pak poctivě dodžovala pitný režim každých 30 temp.

Z vody jsem vyběhla s dvěma dalšími holkami, bohužel se mi nepodařilo rychle sundat neopren a holky mi ujely. Na kole se mi je nepodařilo předjet ani dojet. Trať kola se skládala ze tří 5km okruhů po technicky náročné trati. Dá se říct, do kopce proti větru, nazpět z kopce po větru.

Do depa jsem dojela zničená, přepitá a s bolestí žaludku. Běh se běžel po cyklistické trati- byl zkrácený o 2km. Běh byl jen třešničkou brněnského trápení.

Doběhla jsem na 9. místě. Měla jsem na to být 4. bohužel mi tento závod nesedl, vůbec nic mi v něm nesedlo: od počasí, přes pití přehrady až po nepodařené kolo.

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář