Jdi na obsah Jdi na menu
 


Barbora Smoradová

23. 3. 2008

 

 Narodila jsem se 24.7.1990 v Hodoníně. Po tenisových a plaveckých začátcích jsem se v 15 letech rozhodla vyzkoušet svůj první triatlon. V srpnu 2005 jsem zkusila závod v Rýmařově, kde jsem obsadila 3.místo. Triatlon mě velmi nadchl- v triatlonu nenajdete "tenisovou nesnášenlivost", přihlížející i spoluzávodníci se vám snaží pomoct. Když vidí, že jste na pokraji zhroucení, klidně vám při závodě podají Carbosnack nebo poprosí majitelku sadu o meruňku.

Následující rok jsem zkusila objezdit závody Českého poháru- umístnila jsem se na 8.místě s malými rozdíly na 3-8.místě. Po sezóně 2006 jsem definivně skončila s tenisem a od té do doby se věnuji jen triatlonu. Sezóna 2007 byla ve znamení hledání svého osobního maxima a minima.

Nová sezona odstartovala  závodem v Brně sezóna 2008. Jsem zvědavá, jaké výsledky přinese.

Pro ty, kdo nevědí, zda triatlon zkusit, či ne: musím říct, že rozhodně stojí za to (tu námahu a úsilí)dokončit alespoň 1 triatlon.

Pokud by někdo měl zájem triatlon zkusit, zatrénovat si, poradit nebo cokoliv dalšího, neváhejte mě kontaktovat na mailu: b.smoradova@seznam.cz

Bude to přínosem i pro mě.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář